Tipar digital

Procedeul prin care o imagine provenita dintr-un fisier digital este tiparita direct pe suprafata hartiei fara a fi nevoie de film sau matrita se numeste tipar digital.

Altfel spus un tip de imprimare cu procesarea digitală a imaginii care transferă imaginea direct pe suport, fără a se folosi de role sau plăci offset.
Tehnologia care permite conectarea maşinilor de imprimat direct de calculator este relativ nouă, având ca beneficii: timpi de adaptare mici, fără costuri iniţiale de producţie şi posibilitatea de a personaliza documentele, nu există limită de culori, se pot executa tiraje mici la calitate buna,  ideal când vrei să ai un produs final rapid, la un preţ bun, şi cel mai important, în ce cantitate doreşti.
Tiparul se poate executa atât din sursa RGB cât şi CMYK, totuşi se recomandă folosirea spectrului CMYK având un mai mare control asupra acestuia prin sistemul de control Efi Fiery sau Xerox FreeFlow.
Sistemul este calibrat periodic pentru redarea cât mai corectă şi consistentă a culorilor.
Pentru tiparul digital se folosesc hârtii şi cartoane speciale de cea mai bună calitate garantând reproducerea fidelă a documentului. Noile echipamente de tipar digital suporta si hartiile folosite in tiparul of

La cerere se pot executa servicii de finisare.

Tirajele recomandate pentru tipar digital sunt cele de la tiraje mici spre medii, adica de la cateva exemplare pana la 500 exemplare de A4, peste care se face trecerea pe tiparul offset.

Preturile se pot vedea aici.

 

 

       

SRA3 custom 439 x 300 mm (din 450 x 311 mm)
SRA3 custom cartoane speciale 446 x 300 mm (din 457 x 311 mm)
A3+ autocolant 419 x 294 mm  (din 430 x 305 mm)
Share

Pentru afișarea site-ului folosim module cookie de sessiune. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți aceste cookie-uri. Află in sectiunea Politica de confidenţialitate mai multe.