Grafico

Societatea comerciala UDP (presc. Ultra Design & Print) a fost infiintata in 2005 cu scopul de a aduce produse si servicii de calitate in lumea tiparului si a publicitatii, ceea ce ne si straduim, evoluand deodata cu cresterea necesitatilor clientilor nostri.

Obiectul principal de activitate il constituie designul si tiparul, atat digital cat si offset. In afara de acestea ne mai puteti apela si pentru executarea de materiale publicitare, reclame, casete luminoase, litere independente, inscriptionari cu autocolant decupat la cutter-plotter sau printate pe diferite suporturi, cum ar fi: bannere, vitrine, autovehicule etc.

Avand in vedere ca informatia virtuala devina din ce in ce mai accesibila si mai usor de folosit, patrunde distante uriase in timp aproape nesemnificativ pentru utilizator ne-am dezvoltat si in aceast domeniu ca sa putem oferii servicii on-line competente. Deci, designul nu inseamna doar servicii directionate catre tipar ci si catre world wide web, constructie site-uri si gazduirea lor.

Mai jos gasiti cateva din produsele si serviciile pe vi care le putem oferi:

- carti de vizita, pliante, afise, brosuri, fluturasi, foi volante, cataloage, carti, reviste, etichete, etichete autoadezive, cutii si alte ambalaje, pungi din hartie, invitatii, meniuri, diplome, carduri, coperti CD/DVD, calendare de buzunar/ perete/ masa etc., agende, mape si alte produse tiparite.

- inscriptionari si personalizari vitrine, inscpritionari auto, semne de avertizare, semnalizari PSI, aplicare autocolant perete (wall art), productie de bannere - imprimate sau inscriptioante cu autocolant PVC, mash, afise de mari dimensiuni, imprimare pe suport rigid (placi PVC), panouri si casete luminoase, reclame stradale si alte materiale de afisaj indoor sau outdoor.

- personalizari de pixuri, brichete, rulete, lineare, stickuri usb, scrumiere, cani, tricouri, sepcute, salopete, etc. prin serigrafie, tampografie, gravura laser sau gravura mecanica, transfer termic si alte thenologii.

Share

Pentru afișarea site-ului folosim module cookie de sessiune. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți aceste cookie-uri. Află in sectiunea Politica de confidenţialitate mai multe.