Despre Xerox Versant 2100

 

Descriere Echipament
Xerox® Versant 2100 a fost special concepută pe baza celor mai noi tehnologii pentru a vă permite să faceţi tot mai multe lucruri. Cum? Cap de listă este automatizarea, destinată să asigure uşurinţa, precizia şi eficienţa activităţii pe care o desfăşuraţi. Dată fiind tendinţa pieţei către un tipar de producţie scurt şi rapid, secretul constă în procesarea mai multor lucrări într-un schimb şi într-o zi decât înainte. Iar pentru a o face eficient aveţi nevoie de automatizare.
Presa Versant 2100 vă va ajută să treceţi cu brio peste noile provocări şi cerinţe din partea clienţilor, chiar dacă presiunea nu va dispărea, ci va deveni mai solicitantă cu fiecare zi.
Datorită presei Versant 2100 veţi reacţiona cu mai multă încredere. Mai performant. Mai bine. Mai flexibil. Mai eficient..
Presa Xerox® Versant™ 2100 vă poate ajuta să lucraţi mai repede, să fiţi mai competitiv şi indispensabil în nenumărate feluri:
• Mai puţine deşeuri – imprimaţi cantităţi exacte
• Mai puţine pauze de producţie – cu Xerox® Connect Advantage, presa funcţionează mai mult timp
• Eficiență sporită – mai puţine etape şi intervenţii ale operatorilor
• Timp de producţie mai scurt – datorită probelor şi erorilor rare, veţi produce şi preda lucrările mai repede
• Flux de lucru automatizat – costuri de muncă reduse şi materiale mai îngrijite
Presa Versant 2100 vă poate ajuta să extindeţi paleta serviciilor printr-o combinaţie unică de caracteristici:
• Performanţă excepţională – produceţi mai mult într-o oră, într-un schimb şi într-o zi
• Flux de lucru automatizat – operare simplă, intervenţie minimă, performanţă optimă şi timp scurt de configurare
• Comunicare integrată – măriţi impactul mesajelor destinate fiecărui client, îmbunătăţind tiparul digital prin tehnici de editare multimedia
• Rate mai bune de răspuns – la materialele tipărite menite să motiveze clienţii
• Calitate superioară – livraţi chiar şi cele mai complexe aplicaţii de marketing la un nou nivel de calitate în mai puţin timp


Functii si beneficii
Cu funcțiile presei Versant™, operatorii dispun de mai mult timp
Matricea de senzori ai presei Xerox® Versant™ 2100 are funcţii ce automatizează etape de configurare care altfel ar dura foarte mult. Aceste ajustări automate simple, integrate şi rapide permit operatorilor să se asigure că sistemul este perfect funcţional înainte de începerea unei lucrări pentru evitarea pauzelor costisitoare şi maximizarea performanţei.
Managementul culorii
Fără matricea de senzori, managementul culorii necesită o serie de etape dificile şi contraproductive. Datorită automatizării valorile testelor de imprimare sunt citite automat, ceea ce vă permite să creaţi uşor profiluri de calibrare color revizuite.
Excelenţa automatizării
Presa Versant 2100 foloseşte Automated Colour Quality Suite (ACQS) pentru a vă oferi automat mai multă calitate şi consecvenţă. Automatizarea integrată asigură acurateţea şi repetabilitatea culorilor, concomitent cu creşterea productivităţii şi timpului de funcţionare.
Automatizarea funcțiilor de calibrare
Pentru a atinge un nivel optim de performanţă încă de la prima lucrare, presa Versant 2100 efectuează calibrarea color şi ajustările de uniformitate, reducând considerabil deşeurile şi intervenţia operatorilor şi îndeplinind aşteptările în materie de calitate a imaginii.
Proiectarea registraţiei
Alinierea corectă este esenţială pentru toate materialele de imprimare şi eliminarea erorilor de aliniere a imaginii pe hârtie. Funcţia automată de aliniere a presei Versant 2100 înlocuieşte procedura dificilă constând în imprimarea, măsurarea şi ajustarea manuală a fiecărei setări în parte.
Calitate ultra HD a imaginii
Presele digitale Xerox® au dovedit deja că sunt capabile să producă imagini la rezoluţie de 2400 x 2400 dpi, ce se remarcă prin claritatea şi uniformitatea excelente. Rezoluţia ultra HD a presei Versant 2100, alături de rezoluţia de procesare optimizată, asigură transferul datelor la presă la o rezoluţie de până la 1200 x 1200 x 10.
Prin procesarea la o rezoluție mai mare, rezoluţia ultra HD Resolution păstrează detaliile fine din elementele grafice, ilustrații și text. Cu cât este mai mare numărul pixelilor transferaţi la motorul de imprimare, cu atât mai multe detalii se păstrează în lucrarea ce ajunge la client. Noul ecran stocatic creează materiale tip offset, asigurând o tranziţie şi mai uşoară către digital.

 

 

 

Share

Pentru afișarea site-ului folosim module cookie de sessiune. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți aceste cookie-uri. Află in sectiunea Politica de confidenţialitate mai multe.